Matematik

Areal af Parralellogram

23. september 2010 af EmilRas (Slettet)

Jeg har fået givet 2 vektorer som sammen danner et parralellogram, men jeg ved ikke hvordan jeg skal regne arealet ud som jeg er blevet bedt om.

vektorene hedder a=(-1,4) og b=(7,1)

Tak for hjælpen!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2010 af Mimical (Slettet)

Brug din formelsamling  A = |det(a, b)|


Skriv et svar til: Areal af Parralellogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.