Kemi

hjælp til få formler - haster

26. september 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal skrive formlerne for følgende salte, men der er 3 jeg ikke kan finde ud af ..
Bariumbromid
Chrom(lll)oxid
Kaliumflourid
Nikkel(ll)bromid

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2010 af YoungSlowy (Slettet)

se https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=455827


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2010 af 22123 (Slettet)

Bariumbromid - Ba++ + Br - =  BaBr2

Chrom(lll)oxid - Cr+++ + O - - = Cr2O3

Kaliumflourid - K+ + F - = KF

Nikkel(ll)bromid - Ni++ + Br = NiBr2 (den her er jeg ikke helt sikker på er rigtig)

Håber det hjælper :D


Skriv et svar til: hjælp til få formler - haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.