Matematik

løs ligning

27. september 2010 af lillecamilla (Slettet)

3/x-4=11/4

det er en brøk streg, jeg kan ikke få den til at gå op, håber ar der en nogen der vil hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Så skal det skrives

3/(x-4) = 11/4 .

Gang overkors til

3·4 = 11·(x-4)

gang ud, og isoler x.


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.