Matematik

Eksponetiel funktion

28. september 2010 af JonLar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogen hjælpe med det sidste spørgsmål i den vedhæftede opgave, som er markeret med rødt?

Vedhæftet fil: Højhastighedstog.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af mathon

                               a(t) = v '(t) = 7,47·e0,045·t / (e0,045·t + 1)2

                               a(0) = 7,47·e0,045·0 / (e0,045·0 + 1)2 = 7,47·(1/4) = 1,8675 ≈ 1,87 m/s2


Svar #2
28. september 2010 af JonLar (Slettet)

Det er jo accelerationen, det er den sidste opgave som er markeret med rød. Den med u(t) jeg har brug for hjælp til.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2010 af mathon

  

                               ...hvilket ikke ændrer ved, at din accelerationsberegning er forkert  ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2010 af mathon

se


Skriv et svar til: Eksponetiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.