Matematik

Mathcad spørgsmål, sign-funktion

28. september 2010 af naarp1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I mathcad har man sign funktionen, men kan ikke helt huske hvad det er den fortæller og hvordan man skal skrive det til en besvarelse....

Nogle der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Det må være i det nye Mathcad, sign(x) giver 0, hvis x = 0, 1 hvis x er positiv og ellers -1


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2010 af Jerslev (Slettet)

Sign(x) er en funktion, der tager værdierne -1 eller 1 afhængig af, hvad x er.

For x<0 er sign(x) = -1

For x>0 er sign(x) = 1.


Skriv et svar til: Mathcad spørgsmål, sign-funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.