Matematik

Vektorregning: Bestam arealet af et parallelogram

28. september 2010 af Sunbright (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hey folks. sidder med en dum opgave..

jeg skal bestemme arealet af parallelogarmmet, som er udspændt af vektor a og b, hvis koordinater er a=(1,2) og b=(-3,2).
Jeg aner viderlig ikke hvilken metoder jeg skal bruge. Håber i kan hjælpe. 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af peter lind

Areal = numerisk værdi af skalarproduktet mellem den ene vektor og den andens tværvektor.


Skriv et svar til: Vektorregning: Bestam arealet af et parallelogram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.