Matematik

Se om svaret er rigtigt til (7x+5y)*(x*y)*(4x-3y)

04. oktober 2010 af natasjah (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

er dette svar rigtigt


 (x-y)*(4x-3y)*(7x+5y)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det eneste, du har ændret, er x·y til x-y . Det er ikke rigtigt. Gang de to-leddede størrelser ud.


Svar #2
04. oktober 2010 af natasjah (Slettet)

sådan

= 7x2-7xy2+5xy2-5y2 * 4x2+3y2


Svar #3
04. oktober 2010 af natasjah (Slettet)

= 12x2-2xy2+3y2


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Altså

(7x+5y)·xy·(4x-3y) = (28x2 -xy -15y2)xy = 28x3y -x2y2 -15xy3


Svar #5
04. oktober 2010 af natasjah (Slettet)

nårh ja du ganger ud i de to parenteser minuser med xy og lægger dem sammen.

Tak for hjælpen var i tvivl om man kunne gøre sådan


Skriv et svar til: Se om svaret er rigtigt til (7x+5y)*(x*y)*(4x-3y)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.