Matematik

Hvad er arealet af en cirkel med omkredsen 100?

10. oktober 2010 af RedJet (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er arealet af en cirkel med omkredsen 100?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af mathon

    Omk = π·d = 100

    A = (π/4)·d2 = (d/4)·π·d = (d/4)·100 = 25·d = 25·(100/π)


Skriv et svar til: Hvad er arealet af en cirkel med omkredsen 100?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.