Matematik

To hurtige differentialspørgsmål

10. oktober 2010 af bullern (Slettet) - Niveau: B-niveau

1) Sekant har en hældning på =?x+8. Grænseværdien for denne gående mod 0?/ f'(xo) = ?

Gerne forklar hvad det er du gør - når delta x bliver mindre og mindre, vil der vel bare være 8 tilbage??

2) Forkort brøken:

x(x+5)/x(x+5)

Igen forklar gerne hvad du gør

Mange tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af masterBarbarian (Slettet)

2) Det giver bare 1. Da a/a=1, i dit tilfælde er a=x(x+5)


Svar #2
10. oktober 2010 af bullern (Slettet)

 Åh gud hvor pinligt! det kan jeg godt se. :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2010 af masterBarbarian (Slettet)

Nah det er søndag i dag. Vi er alle lidt trætte :D

Til 1) Hvis jeg har forstået rigtigt, så ja.


Skriv et svar til: To hurtige differentialspørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.