Fysik

Beregning af kuglens hastighed

20. oktober 2010 af Hoeks (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med den opgave som er vedhæftet?

mvh Henriette

Vedhæftet fil: fysikopgave 3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2010 af mathon

der finder en energiomsætning sted

                                            Epot    →  Ekin

                                            m·g·h = (1/2)·m·vbord2      

                                            g·h = (1/2)·vbord2   og  vbord > 0

                                            vbord = (2·g·h)½  = (2·(9,82 m/s2)·(0,8 m))½


Skriv et svar til: Beregning af kuglens hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.