Kemi

Antal mol reaktion.

21. oktober 2010 af Kim987 (Slettet)

50 ml 1 M NaOH og 50 mL HCL blandes sammen, følgende reaktion foregår. 

 H+(aq)+OH-(aq)-> H2O(l)

Hvordan udregner jeg antal mol reaktion? Er der en bestemt fremgangsmåde og hvordan ser denne ud? 

Tusind tak på forhånd.

Kim987


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. oktober 2010 af mathon

                    ns = nb = V·c = (0,050 L)·(1 mol/L) = 0,050 mol                 


Svar #2
21. oktober 2010 af Kim987 (Slettet)

 Mange tak !


Skriv et svar til: Antal mol reaktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.