Fysik

Er dette rigtigt???? !! SVAR HURTIGT PLZ !

23. oktober 2010 af N007 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej .. Jeg har prøvet at lave en spørgsmål men ved ikke om det er lavet rigtigt???

Spørgsmålet: Beregn den energimængde som vandet modtager under opvarmningen med el-kogekeddel (Q=m*c*ΔT)

Beregning af vands specifikke varmekapacitet :

c=  4,2 KJ/(Kg*grad) = 4,2 /(0.5*55,6)=116.7600

Beregning af opgaven:

Q=m*c*ΔT = Q= 0,5*116,7600*55,6= 3245.9280 <-- svaret ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2010 af peter lind

Du kan finde energien på 2 måder. 

1. Q = P*t hvor P er effekten af el-kogeren og t er tiden

2: Q = m*c*ΔT

Det du skriver i tredje sidste linje er noget vrøvl 4,2 KJ/(Kg*grad)  ≠ 4,2 /(0.5*55,6)=116.7600


Svar #2
23. oktober 2010 af N007 (Slettet)

 Hmm .. Men er det rigtig eller forkert indtil videre, for skal nemlig regne en masse andre opgaver på samme måde, så vil godt vide om det er rigtigt eller ej?

Jeg skal bruge formel 2.. & hvorfor er det noget vrølv? , formlen står på den måde i min opgave??


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2010 af KimT.T. (Slettet)

Jeg har svaret på dit spørgsmål i dit andet oplæg.


Skriv et svar til: Er dette rigtigt???? !! SVAR HURTIGT PLZ !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.