Matematik
Funktion
11. april 2005 af
Andreassw (Slettet)
Kan ikke få den her funktion til at passe med facit listen. nogen der vil se på hvad jeg gør forkert?
923*
f(x) = x(ianden)+3
g(x) = x
2) (f+g)(x+1)=3
(x(ianden)+3+x)+1=0
923*
f(x) = x(ianden)+3
g(x) = x
2) (f+g)(x+1)=3
(x(ianden)+3+x)+1=0
Svar #3
11. april 2005 af Epsilon (Slettet)
Andreas,
Du bliver nødt til at være mere præcis med afskrivning af opgaveteksten. Ikke mindst eftersom vi sandsynligvis ikke har det pågældende opgavehæfte.
I det første indlæg er tilsyneladende givet to funktioner;
f(x) = x^2 + 3
g(x) = x
og jeg tolker det således, at du skal bestemme løsningsmængden til ligningen;
(f+g)(x+1) = 3
Er det, hvad du bliver bedt om?
//Singularity
Du bliver nødt til at være mere præcis med afskrivning af opgaveteksten. Ikke mindst eftersom vi sandsynligvis ikke har det pågældende opgavehæfte.
I det første indlæg er tilsyneladende givet to funktioner;
f(x) = x^2 + 3
g(x) = x
og jeg tolker det således, at du skal bestemme løsningsmængden til ligningen;
(f+g)(x+1) = 3
Er det, hvad du bliver bedt om?
//Singularity
Skriv et svar til: Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
