Kemi

Hastighedsudtryk for reaktion af 2. orden - løsning af differentialligning

29. oktober 2010 af JonLar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løse man differentialligningen

-d[A]/dt=k*[A]2

så man får resultatet

1/[A]=k*t+1/[A]0


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

Differentier [A] = 1/(k*t+1/[A]0) og se om den opfylder differentialligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:2.-ordens_reaktion_1.doc

Skriv et svar til: Hastighedsudtryk for reaktion af 2. orden - løsning af differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.