Matematik

areal af punktmængde

07. november 2010 af kalokdk (Slettet)

 Der er givet en funktion f(x) = x^3 . 4x

grafen for f(x) afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængde der har et areal. 

a) bestem aralet af denne punktmængde.

håber nogen vil hjælpe (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Skal der være + mellem de to led i forskriften for f(x)?


Svar #2
07. november 2010 af kalokdk (Slettet)

 hov nej der skal være minus (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Grænserne for integralet findes ved at løse ligningen f(x) = 0 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2010 af mathon

                            f(x) = 0 = x·(x2 - 22) = x·(x+2)(x-2)


Skriv et svar til: areal af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.