Matematik

Diffirention af funktion

10. november 2010 af TinaMirzaei (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle.

Hvordan differerer man funktionen f(x)= 2√x

Resultatet giver x i minus en halv, og det kan jeg ikke få til at passe med mit eget resultat.

Håber der er nogle der kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af NejTilSvampe

 2√x = 2x^0.5


Svar #2
10. november 2010 af TinaMirzaei (Slettet)

Men, jeg skal jo kunne forstå mellemregningen(erne) :) Kan du hjælpe mig med det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2010 af NejTilSvampe

#2 - Jeg har ikke differentieret endnu.. Jeg gav dig bare et hint.

x^½ = √x    <--- det er en potensregel. Differentier nu x^½.


Skriv et svar til: Diffirention af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.