Matematik

HURTIG HJÆLP::Tager ikke mere end 2 sek.

12. november 2010 af Lillozz (Slettet)

d/dx(k) hvis jeg differentier konstanten burde det give 0, men jeg får det til d/dx

ER DER NOGEN DER KAN FORTÆLLE MIG; HVAD JEG HAR GJOR FORKERT????


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2010 af pensionist (Slettet)

Er det noget du taster ind på din lommeregner ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2010 af PeterValberg

Hvis vi kalder konstanten k og husker på, at x0 = 1

regneregel for diff.   (p·xq)' = q·p·xq-1   (p,q er et tal)

dy/dx(k) = dy/dx (k·x0) = 0·k·x0-1 = 0·k·x-1 = 0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Vi kan jo ikke se, hvad du har gjort, kun at dit resultat er forkert. Hvis du kan beskrive din fremgangsmåde, kan vi bedre se, hvad du har gjort.


Svar #4
12. november 2010 af Lillozz (Slettet)

jeg taster d/dx(k) ind på word program og klikker på infinitesimal som hører under Wordmat (tilføjelsesprogram)

Når jeg har klikket på infinitesmal vælger jeg funktionen "differentier" også siger den: indtast variabel som udtrykket skal differentiers for. Jeg taster k og får den til d/dx


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2010 af PeterValberg

hvis du godt ved, at det giver nul, hvis du differentierer en konstant, - hvorfor så overhovedet bruge tid på at taste det ind ???

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
12. november 2010 af Lillozz (Slettet)

Jeg skal optage en video og bevise sætningen for stamfunkton derfor


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. november 2010 af PeterValberg

Ååhh, - nice :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
12. november 2010 af Lillozz (Slettet)

hehe not :s


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP::Tager ikke mere end 2 sek.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.