Matematik

Løsning af formel!

18. november 2010 af aageseverinsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vi har en Minivindmøller som jeg har fundet ud af bruger 350 kWh om året, hvor vingelængden på vindmøllen er 50 cm

Nu skal jeg finde ud af hvor mange cm vingelændgen skal være for at få et forbrug på 600 kWh om året

x= cm af vingelægnden E= kWh forbrug pr. år
Jeg bruger denne formel    E=0.14*x^2

Så denne opgave vil være : 600 =0.14*x^2

Nogle der kan hjælpe? :)  Er helt lost!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 Jeg går ud fra, at x er vingelængden i cm? Så er det jo bare at isolere den.


Svar #2
18. november 2010 af aageseverinsen (Slettet)

ja har lige redigeret den! glemte at skrive det.. hvordan isolere jeg den? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 Du bruger helt almindelige regneregler.

Divider med 0,14 på begge sider, og tag kvadratroden.


Svar #4
18. november 2010 af aageseverinsen (Slettet)

nå ja forfanden! tusind tak!


Skriv et svar til: Løsning af formel!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.