Matematik

differentialligning - rigtigt eller??

18. november 2010 af averoma24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej .. er der nogen der please vil tjekke om det her er korrekt :-)

8) Figur 311 i eksempel 61 viser grafen for løsninger til differenitalligningen


dN/dt = 0,000088*N*(1700-N)


Bestem forskriften for a) den røde og b) den grønne løsning
a) N(0)=4250
 

4250=1700/(1+ce^-0,000088*1700*0) (solve) =


c = -3/5


y(t)=1700/(1+(-3/5)-0,000088*1700*0))
 


Svar #1
18. november 2010 af averoma24 (Slettet)

jeg skal bruge formlen:

y(t)=M/1+ce^-aMt

ikke :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2010 af NejTilSvampe

 Jov, det kaldes en logistisk differentialligning. Men når du skriver i et forum som dette skal du huske parenteserne, ellers betyder det altså noget andet.

y = M/(1+ce^(-aMt)) 


Skriv et svar til: differentialligning - rigtigt eller??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.