Matematik

differentiallignings modeller

18. november 2010 af oreos (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej

Har problemer med en opgave som lyder sådan:

Figuren viser grafen for løsninger til differentialligningen:

dN/dt= 0,00008 * N * (1700-N)

Bestem forskriften for a) den røde og b) den grønne løsning, i det det oplyses at a) N(0)=4250 og b) N(o)=200 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Samme opgave som i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=923204 bare 10 min tidligere.


Skriv et svar til: differentiallignings modeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.