Fysik

Hvad er enhederne på bølgeligningen?

20. november 2010 af VidenSøger (Slettet)

 Hej folkens!

er enheden på [v]= m/s-1 eller m/s? --->Bølgeligningen v=f*lambda


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2010 af peter lind

Enhed på v er m/s = m*s-1. f har enheden 1/s og lambda enheden m


Svar #2
20. november 2010 af VidenSøger (Slettet)

Tak :) 


Skriv et svar til: Hvad er enhederne på bølgeligningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.