Matematik

Funktioner

23. november 2010 af hudhayfah (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til en opgave.

Begrund hvilke af funktionerne

g (x) = 0,34 * 1,27x

h(x) = 3,41 * 0,72x

og k(x) = 7,2 * 4,2

der er voksende og bestem en forskrift for den eksponentielt voksende funktion f, der har vækstrate 20% og for hvilken f(0) = 10


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 Hvad kan du sige om en eksponentiel udvikling form ud fra tallet a?


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.