Matematik

hjælp tak , det nemt :)

27. november 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

cafeen er 6m bred og 18m bred

vi skal flytte borde ind

et bord er 1m bred og 2 m langt

spørgsmålet : hvorfor mange borde kan der være i cafeen

skal jeg så ikke finde arealet af cafeen og det er - 6*18 = 108m

og bordets areal er 1*2 = 2m

skal man så sige 108:2= 54 borde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2010 af AnneMarieHovgaard (Slettet)

Du har helt ret !:D



Svar #2
27. november 2010 af BrainChild (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2010 af flix2 (Slettet)

 Så står bordene meget tæt, og der må ikke stå nogen oven på hinanden?


Skriv et svar til: hjælp tak , det nemt :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.