Matematik

Hvad betyder det at der er forholdet 1:2:4?

05. december 2010 af Bisfast (Slettet)

 Hvad betyder det at der er forholdet 1:2:4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

At der gælder

a:b:c = 1:2:4 om tre størrelser a, b, og c, betyder, at

a:b = 1:2, og at a:c = 1:4 . Heraf følger også, at b:c = 2:4 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2010 af mathon

at "et eller andet"
skal deles deles i
forholdet
                                 forhold   absolut
                                                           mængde

                              A    1          x
                              B    2         2x
                              C    4         4x
                                                7x



                              A får (1/7) af heldelen
                              B får (2/7) af heldelen
                              C får (4/7) af heldelen
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2010 af mette48 (Slettet)

forholdet 1:2:4

betyder at der er tre størrelser eller mængder af samme tybe, hvor der hver gang der er 1 i den ene mængde er 2 i dan anden mængde og 4 i den tredie mængde

lise, per og hans skal dele nogle penge i forholdet 1:2:4

når lise får 1 kr får per 2 kr og hans 4 kroner


Svar #4
05. december 2010 af Bisfast (Slettet)

 Jeg skal finde ud af:

"En pizza med en diameter på 50cm, skal deles i cirkeludsnit i forholdet 1:2:4.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2010 af mathon

     Apizza = π·(50 cm)2

            A får (1/7)·Apizza
            B får (2/7)·Apizza
            C får (4/7)·Apizza


Svar #6
05. december 2010 af Bisfast (Slettet)

 Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Hvad betyder det at der er forholdet 1:2:4?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.