Matematik

Begrunde to funktioner

06. december 2010 af Karldenstore (Slettet) - Niveau: B-niveau

Begrund hvilken af funktionerne:

g(x) = 1,2 * 0,91x   og   h(x) = 0,91 * 1,2x

.. der er voksende, og hvilken der er aftagende.

Bestem en forskrift for den eksponentielt voksende funktion, f, der har vækstrate 14 %, og for hvilken f(0) = 75

- En der kan hjælpe mig, med denne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2010 af mathon

aftagende eksponentiel udvikling                                voksende eksponentiel udvikling

             0<a<1                                                                                        a>1

.

     når vækstraten er 14%
er
     fremskrivningsfaktoren ???


Skriv et svar til: Begrunde to funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.