Fysik
Fatter det IKKE...kan I ikke HJÆLPE mig...please...HASTER
23. april 2005 af
ilr4e (Slettet)
Fuldstændig uelastisk stød:
En kugle med massen 0,30 kg og hastigheden 2,2 m/s støder centralt ind i en anden kugle med massen 0,42 kg, som ligger stille. Stødet er fuldstændig uelastisk.
a)Hvad bliver den fælles hastighed efter stødet?
b)Hvor stort er tabet i kinetisk energi?
Hvorfor en formel skal jeg bruge…jeg forstår det bare ikke…er der ikke nogen der kan hjælpe mig??????????
En kugle med massen 0,30 kg og hastigheden 2,2 m/s støder centralt ind i en anden kugle med massen 0,42 kg, som ligger stille. Stødet er fuldstændig uelastisk.
a)Hvad bliver den fælles hastighed efter stødet?
b)Hvor stort er tabet i kinetisk energi?
Hvorfor en formel skal jeg bruge…jeg forstår det bare ikke…er der ikke nogen der kan hjælpe mig??????????
Svar #1
23. april 2005 af C.N (Slettet)
Hej, kan godt forsøge at hjælpe lidt.
Pfør=Pefter
M1*v1+M2*v2=(M1+M2)*Vefter
Delta Kin= Ekin,efter-Ekin,før
=½(m1+M2)*vefter-½*M1*v1
Mener det er noget i den stil, håber det hjælper..
Pfør=Pefter
M1*v1+M2*v2=(M1+M2)*Vefter
Delta Kin= Ekin,efter-Ekin,før
=½(m1+M2)*vefter-½*M1*v1
Mener det er noget i den stil, håber det hjælper..
Skriv et svar til: Fatter det IKKE...kan I ikke HJÆLPE mig...please...HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
