Matematik

Rødder af 2.gradspolynonium

12. december 2010 af PeterKrzJ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg vil gerne have hjælp til at finde rødderne i dette 2.gradspolynomium:

y=-ax^2+aMy

Jeg skal bruge disse formler:

d=b^2-4ac

x= (-b+-d^0.5)/2a

Jeg har prøvet selv, men har lidt svært ved at overskue det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2010 af peter lind

Løsningen af ligningen -ax2+aMy  = 0 klarer du lettes ved at forkorte a ud og flytte x2 over på venstre side


Svar #2
12. december 2010 af PeterKrzJ (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Rødder af 2.gradspolynonium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.