Matematik

Vektor beregning

13. december 2010 af DethosSussi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens har en lille opgave her som jeg gået lidt i stå med.

 I et koordinatsystem er to vektoer givet ved:

a = t + 1 (over) 2t

b = 3 (over) 4

Bestem t så vektoerne a og b er parallelle.

Nogen som kan hjælpe mig med mit problem ?

// susssi


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Vektorerne a og b er parallelle, hvis de to vektorer â og b er ortogonale, altså hvis âb = 0 . Løs derfor ligningen âb = 0 .


Skriv et svar til: Vektor beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.