Matematik

Areal

16. december 2010 af ceciliekaltoft (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej!

Jeg sidder fast i mit matematik og håber i kan hjælpe mig!

C4 kovonut: 229 x 324 mm

A4 papir: 21,023 x 29,731 cm

Spørgsmål: Hvor mange procent er arealet af en C4 konvolut større end et A4 papir?

Helst med følgende forklaring.

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af Krabasken (Slettet)

229 * 324 = 74196

210,23 * 297,31 = 62503,4813

74196 / 62503,4813 = 1,49154

1,49154 -1 = 0,49154

0,49154 * 100 = 49,154 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2010 af OhFortuna (Slettet)

Konvolut: Ko=22,9*32,4 cm2=741,96 cm2

A4 ark : A4=21,023*29,731 cm2 = 625,03 cm2

Forhold Ko/A4= 741,96/625,03 = 1,19 = 119 %, så konvolutten er 19% større

O.F.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Jamen det var dog en grim regne-sjuske-fejl, jeg fik lavet i # 1.

Undskyld.

Jeg har nu søgt optagelse på et divisions-kursus.

Spøg til side - jeg har åbenbart trykket galt på lommeregneren - men fremgangsmåden var rigtig ;-)


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.