Matematik

mathcad simpel men hvorfor????

16. december 2010 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej prøv at se på det billed jeg har vedhæftet, hvorfor vil den ikke differentiere det???? den burde jo skrive:

f(x)=ax^2+bx+c

bliver til

f'''(x)=2ax+b

men den skriver = 0 hvorfor og hvordan kan jeg lave det om????

Vedhæftet fil: Untitledmis.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Mener du f'''(x) ? For den er identisk = 0 . Du mener formodentlig f'(x) ?


Svar #2
16. december 2010 af jrnh555 (Slettet)

ja f ' (x)          f mærke af x


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2010 af pensionist (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2010 af pensionist (Slettet)

Du har glemt gangetegn !

Vedhæftet fil:Unavngivet2.png

Skriv et svar til: mathcad simpel men hvorfor????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.