Matematik

mat spg haster virkelig...

05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Sæt tallene i rækkefølge efter størelse.        3,2              430%             1/2              2 i 2       

Skriv som uforkortlig brøk. 40% =              37,5%=                   66,6% =                 10‰ =

Metoder til at beregne disse to opgaver?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

Hvis du vil regne disse opgaver, skal du kende til procent- og brøkregning 

opg 1.

0,5                 3,2                     2^2 = 4                                 4,3 (da 430*1/100 = 4,3)

opg 2.

2/5                         3/8                               2/3                                1/10                                                          


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2011 af diitteandersen (Slettet)

jeg vil tro: 430%    ,     2 i 2  = 400%        ,     ,        3,2 = 320%        1/2 = 50%  

du skal hvertfal omregne hvert tal eller brøk om til noget end som fx at renge dem alle om til kommatal. Så kan du menlig nemt sammenligne hvilke tal der er størst, men tjek hellere lige mine resultaler efter.
 

det andet kan jeg slet ikke hjælpe dig med s;


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

# 1

10 promille er 10/1000 = 1/100 ;-) 


Svar #4
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Sæt tallene i rækkefølge efter størelse. 3,2             430%         1/2       2^2

Svar:     1/2         3,2           2^2          4,3

Skriv som uforkortlig brøk.         40%         37,5%            66,6%       10‰

Svar:                    2/5             3/8              2/3               1/10

Er dette rigtigt beregnede?


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

2/5 = 0,4

3/8 = 0,37

2/3 = 0,67

1/10 = 0,1

Nu kan du selv sætte i rækkefølge


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. januar 2011 af keg (Slettet)

ja


Svar #7
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Har jeg gjort det forkert i #4?


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. januar 2011 af keg (Slettet)

#5: skal ikke sættes i stigende rækkefølge


Svar #9
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Sæt tallene i rækkefølge efter størelse. 3,2 430% 1/2 2^2

Svar: 1/2 3,2 2^2 4,3

Skriv som uforkortlig brøk. 40% 37,5% 66,6% 10‰

Svar: 2/5 3/8 2/3 1/10

Er dette forkert??


Brugbart svar (0)

Svar #10
05. januar 2011 af keg (Slettet)

#7 nej

det er helt korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

# 8

Nej, det har du da ret i -

Klebager fjelen -


Svar #12
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Jamen tak for hjælpen allesammen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #13
05. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

3# havde ikke lige set promille. Tak for korrektionen. Det gik lidt stærkt 10‰ = 10/1000 = 0,01 = 10^-2


Brugbart svar (0)

Svar #14
05. januar 2011 af keg (Slettet)

#11

dejligt med lidt variation i sproget, hehe ;)


Skriv et svar til: mat spg haster virkelig...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.