Matematik

HJÆLP TIL PRØVE!

10. januar 2011 af Whiiskey (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Har en forskrift jeg ikke kan finde ud af,


f(x) = x^3 + 2x^2 -3x


Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2011 af PeterValberg

 det er da en nydelig funktion, - hvad skal du gøre med den ? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. januar 2011 af mette48 (Slettet)

f(x) = x^3 + 2x^2 -3x = x*(x2+2x-3) = x (x+3) (x-1)

Tilslutter mig #1 spørgsmål, det er vel ikke en gættekonkurence


Skriv et svar til: HJÆLP TIL PRØVE!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.