Matematik

hvordan regner man det :?

16. januar 2011 af larak (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 omskriv: 4.2dm= cm 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2011 af Tyrael (Slettet)

1 dm = 10 cm

hvorfor der fås, at:

4,2 dm/10 = 42 cm.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2011 af NejTilSvampe

 d står for deci som betyder en 10. del

c står for centi som betyder en 100. del

4,2*10^-1 m = 42*10^-2 m

4,2 dm = 42 cm

håber det var til at forstå.


Skriv et svar til: hvordan regner man det :?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.