Matematik

Arealet af punktmængde

18. januar 2011 af Justme92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heey, nogen som kan hjælpe mig her? - tak :-)

Grafen for f (x) = x3−9x afgrænser sammen med x-aksen i anden kvadrant en
punktmængde, som har et areal.


a) Bestem arealet af denne punktmængde.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af SuneChr

Prøv hvor langt du kan komme, indtil du går i stå.


Svar #2
18. januar 2011 af Justme92 (Slettet)

 Tro mig, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har virkelig prøvet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2011 af SuneChr

Hvad skal du bruge for at kunne udregne et areal begrænset af en krum kurve?


Svar #4
18. januar 2011 af Justme92 (Slettet)

 Man udregner arealet med integral regning? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2011 af SuneChr

Find kurvens skæringspunkter med x-aksen. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2011 af SuneChr

#4  JA


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. januar 2011 af SuneChr

x3 - 9*x  =  0    Find x  ved omskrivning   x*(x2 - 9) =  0


Svar #8
18. januar 2011 af Justme92 (Slettet)

 Tak, tror jeg har lavet den nu :-)


Skriv et svar til: Arealet af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.