Matematik

beregn dybde i forhold til fart

18. januar 2011 af acrsander (Slettet)

gletschers bevægelse ned af et bjerg

fart bestemes ved v-100-0.00046*h^4

v= fart i cm/år    h=dybde i meter

a) bestem isens fart i 16 meters dybde       100-0.00046*16^4=68,8534cm/år

i overfladen    ???????

langs gletscherens bund er isens fart 0

b)hvor høj er gletscheren  ????????


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af peter lind

Fart i overfladen: sæt h=0

Dybde: sæt v = 0 og løs den fremkomne ligning.


Svar #2
18. januar 2011 af acrsander (Slettet)

ok men hvordan regner jeg gletscherens højde ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2011 af peter lind

Det er det jeg i #1 har kaldt dybde


Skriv et svar til: beregn dybde i forhold til fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.