Matematik

eksponentiel vækst

23. januar 2011 af seha (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej allesammen :)

er der nogen der kan forklar mig, hvordan man finder vækstraten af regneforskriften 3,2 * 1,13x ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af ramme2 (Slettet)

f(x) = b*ax     Hvor a = fremskrivningsfaktoren og a-1 = vækstraten

f(x) = 3,2*1,13x       1,13 er fremskrivningsfaktoren        vækstraten = 1,13- 1 =0.13 = 13%   


Skriv et svar til: eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.