Matematik

Rumgeometri 2

24. januar 2011 af EmilieBN (Slettet)

 Jeg vil meget gerne have hjælp til en opgave: 

Linjen m1 har parameterfremstillingen 

m1: (x,y,z)   =   (4, 0 , 1 ) + t ( 0, 2, 1)

Angiv en ligning for den plan, der indeholder m2 samt punktet A(2, 3, - 5 )  


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du må først forklare, hvad m2 er.


Svar #2
24. januar 2011 af EmilieBN (Slettet)

 mente m1


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2011 af mathon

                                   vektorerne  AQ =  [4-2,0-3,1-(-5)] = [2,-3,6]   og r = [0,2,1]      ligger i planen
  som derfor
  har normalvektor
                                                n = AQ x r

 Når
                                    P(x,y,z) er et vilkårligt punkt i planen α
  kan α's punkter beskrives

                              α:   {P(x,y,z) | n·QP = 0}

                                      


 


Skriv et svar til: Rumgeometri 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.