Fysik

Mekanisk energi

25. januar 2011 af Brateslaav (Slettet)

 En kortfattet definition af det. Ved udmærket hvad det er, men leder efter den helt rigtige måde at udtrykke det på.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

Den mekaniske energi er summen af den potentielle energi og den kinetiske energi. Den mekaniske energi er konstant (i et lukket system).

Der gælder:

Emek = Epot + Ekin

og

ΔEmek = 0 = konstant


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2011 af mathon

@  #0

... hvorfor svare dig på noget, du "udmærket ved, hvad er"  ??


Skriv et svar til: Mekanisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.