Matematik

Rumfang

29. januar 2011 af HenrietteKruse (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg mangler noget hjælp til nogle matematik opgaver.

De handler om Rumfang.

Omsæt følgende rumfangsmål :

A) 2,34 m3 =      dl      B) 52 L =       cm3        C) 4,6 dm3 =       Cl.

Nogen der kan regne dem ud ?.

Jeg er selv blank som papir.


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. januar 2011 af mathon

       1 m3 = 1000 dm3 = 1000 L = 104 dL

       1 L = 1000 mL = 1000 cm3

       1 L = 100 cL


Svar #2
29. januar 2011 af HenrietteKruse (Slettet)

#1
 

       1 m3 = 1000 dm3 = 1000 L = 104 dL

       1 L = 1000 mL = 1000 cm3

       1 L = 100 cL

Mange tak :)


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.