Matematik

rigtig?

08. februar 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har den her ligning som skal løses

(x-1)*(x^2-4)=0

har prøvet med 0 reglen

x=1 og x= 2og -2 right?

nogen som måske kan forklare 0 reglen? hvis noget er =0 kan reglen så altid bruges?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2011 af peter lind

Det er rigtigt. 0-reglen kan kun bruges når dette er noget er et produkt af faktorer.


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Nulreglen siger, at et produkt er nul, hvis en eller flere af dets faktorer er nul.


Svar #3
08. februar 2011 af jrnh555 (Slettet)

peter lind kan du uddybe det "Det er rigtigt. 0-reglen kan kun bruges når dette er noget er et produkt af faktorer"


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2011 af peter lind

"Det er rigtig" hentyder til at dit facit.

"0-reglen kan kun bruges når dette noget er et produkt af faktorer" er et svar på dit sidste spørgsmål


Svar #5
08. februar 2011 af jrnh555 (Slettet)

nej hvad mener du med et produkt af faktorer?


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Et produkt kan skrives p1·p2·...·pn , hvor størrelserne p1, p2, ... pn kaldes produktets faktorer.


Skriv et svar til: rigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.