Matematik

m til km/t

09. februar 2011 af HMDNDM (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hej, hvordan har i de?

Hvordan omregner man meter til km/t

Håber i kan svare mig. 

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2011 af Duffy

Det kan man ikke. Forskellige enheder...


Svar #2
09. februar 2011 af HMDNDM (Slettet)

 hvad kam ellers gøre for at få enhederne til at regne med hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2011 af SuneChr

# 0    Du mener vel, hvad svarer      1 m/s          til  i        km/t

1 km/t  =  1000 m / ( 60 * 60 ) s   =     ( 5/18 )  m/s

1 m/s  = 60 * 60 m/t  =  3,6 km/t


Skriv et svar til: m til km/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.