Matematik

Funktioner og grafer + integral!!

16. februar 2011 af lalalalama (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej allesammen har vedhæftet to opgaver jeg har svært ved håber i kan hjælpe og give et godt og uddybende svar..

Mange tak på forhånd.

Vedhæftet fil: opgave 1 og 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2011 af MLund92 (Slettet)

Opg 1) Du skal blot tegne et bud på en graf, der opfylder disse krav. Først og fremmest kan du se, at grafen skal gå igennem (0,5) (da f(0) = 5) og (10,-1) (da f(10) = -1). Ud fra monotoniforholdende kan du se, at f har lokalt minimum i x = 3 og lokalt max i x = 7. Dvs. f er aftagende fra minus uendelig til x=3, hvorefter den er stigende til x=7 og derefter aftagende til uendelig. Sagt mere simpelt får du en graf der går ned, op, ned (husk den skal gå gennem 0,5 og 10,-1)

Håber, det hjælper 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2011 af MLund92 (Slettet)

 opg 2 er blot simpel integralregning.. for at finde M, skal du trække det bestemte integral af g fra f. Dvs. M = F-G med grænserne 0 og 3


Skriv et svar til: Funktioner og grafer + integral!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.