Matematik

Formel

17. februar 2011 af Babucha (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.
Jeg sidder med min matematik aflevering, og der er noget med en formel.
Jeg skriver opgaven her:
I en skihopkonkurrence gives point for hoppets længde og for hoppets stil.
Hoppets længde beregnes vandret.
Point for hoppets længde beregnes med formlen:

P= (h-k)*m +60

P er point for hoppets længde
H er hoplængden målt i meter vandret fra afsætpunktet til landingspunktet.

På bakken i Lillehammer er:
K= 120
M = 1,8

Håber meget I vil hjælpe (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2011 af Duffy

Hvad er det du ikke kan finde ud af?


Svar #2
17. februar 2011 af Babucha (Slettet)

Nej, ikke noget alligevel, jeg har fundet ud af det (;

Men tak fordi du skrev (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Dette er (heldigvis) hvad der ofte sker, når man sætter sig ordentligt ind i en opgave for at kunne videregive oplysninger til en der vil hjælpe.

Man finder selv løsningen. Godt gået,
Babucha


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.