Matematik

% beregning

18. februar 2011 af sørenziggi (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan modregner jeg 25% moms  Skal jeg dividere med noget


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Pris+25%moms=salgspris

Salgspris*100/125=pris

salgspris*25/125=moms


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2011 af emul0c

Du tager din slutbeløb og regner baglæns.

Du ved at du har en pris eks. moms ( X ) og så har du en pris inkl. moms ( x + 25%, eller (1+0,25) * x).

Så hvis du har prisen inkl. moms så kan du tage og dividere den med (1 + 0,25) = x.


Skriv et svar til: % beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.