Matematik

Ligning med potens

20. februar 2011 af grisling006 (Slettet) - Niveau: C-niveau

...


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2011 af mathon

              y = 23949·1,034x

             1,034x = (y/23949)

             ln(1,034)·x = ln(y/23949)

            x = ln(y/23949)/ln(1,034)

            x = ln(40000/23949)/ln(1,034)


Skriv et svar til: Ligning med potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.