Matematik

Kugle og plan

22. februar 2011 af Ag2r (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til følgende opgave,
se det vedhæftede dokument :)

Vedhæftet fil: 3.106.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2011 af sanoj122 (Slettet)

 Kan ikke se den !


Svar #2
22. februar 2011 af Ag2r (Slettet)

hmm, hvad med nu? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Du mangler at sætte parenteser

x2+y2+z2-4x-6y-4z=8

(x-2)2-22+(y-3)2-32+(z-2)2-22=8

(x-2)2+(y-3)2+(z-2)2=22+32+22+8 = 52

Kan ikke se tegningen, gem i doc format ikke docx


 


Svar #4
22. februar 2011 af Ag2r (Slettet)

hvad så med når jeg vil finde P? :b


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Det kan man ikke, når man ikke kan se opgaveteksten.

Læs #3 og læg en doc-fil ind så vi kan se tegningen


Svar #6
22. februar 2011 af Ag2r (Slettet)

Jeg har oploadet et doc dokument nu :)

Vedhæftet fil:3.106 Doc.doc

Svar #7
22. februar 2011 af Ag2r (Slettet)

.. Nogen der kan hjælpe?
Jeg mangler at bestemme P :(


Skriv et svar til: Kugle og plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.