Fysik

Enheder

25. februar 2011 af Silahm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle =)

Håber I kan løse det her for mig:

(J·s)/x=V/Hz

Hvad skal enheden for x være?

Tak på forhånd.


Svar #1
25. februar 2011 af Silahm (Slettet)

Kan det godt være coulomb?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2011 af keg (Slettet)

det er Coulomb (C)

 du kan omskrive :

J*s/x= V*s

J = V*x

x=Coulomb


Skriv et svar til: Enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.