Matematik

Et simpelt spørgsmål - Hjælp.:-)

25. februar 2011 af L0L77 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2011 af durfte (Slettet)

Er det ikke at du tager tallet og ligger det foregående tal til?

3 + 2 = 5

5 + 3= 8

8 + 5 = 13 osv


Svar #2
25. februar 2011 af L0L77 (Slettet)

Jo, men er det virkelig så simpelt? Men tak. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2011 af mignler (Slettet)

 .


Skriv et svar til: Et simpelt spørgsmål - Hjælp.:-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.