Matematik

Areal

25. februar 2011 af h1h1 (Slettet)

Hej, nogen der ved hvordan man kan finde arealet på en trekant? når grundfladen er 4,5? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2011 af durfte (Slettet)

A = 0,5 * g *h

A = 0,5 * 4,5 * h

Hvor høj er den?

Hvis højden er større end 7, er arealet altid 24.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du skal kende lidt mere i trekanten, for eksempel højden, der står vinkelret på den kendte grundlinie.


Svar #3
25. februar 2011 af h1h1 (Slettet)

der er en halvering på 5,0


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

En halvering? Hvad mener du med det? Prøv at formulere hele din opgave.


Svar #5
25. februar 2011 af h1h1 (Slettet)

Her kommer hele opgaven

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Opgaven kørte også i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=976860 hvor der blev givet hjælp.


Svar #7
25. februar 2011 af h1h1 (Slettet)

ja men skal have hjælp til opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Når du har bestemt vinklen v, har man så , at tan(2v) = |BC| / |AC| , så trekantens areal er

T = (1/2)·|BC|·|AC| = (1/2)·|BC|2 / tan(2v)


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. februar 2011 af LineAnd (Slettet)

 Har du lært at bruge cosinus og sinus?


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.