Matematik

areal

04. marts 2011 af kalokdk (Slettet) - Niveau: A-niveau

 To funktioner f og g er bestemt ved

f (x) =x^2-k*x og g(x) = k*x 
hvor k er et positivt tal. Graferne for f og g afgrænser en punktmængde M, der har et areal.
a) Bestem k, så arealet af M er 36.


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. marts 2011 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x). Løsningerne x1 og x2 giver grænserne for integralet A=∫|f(x)-g(x)|dx


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.